Pastao

Sot 10:00-10:00

Ushqime mesdhetare, Italiane, pica, dhe sandwich.

Totali: 0.00

Bëje porosinë

Penne/ Spaghetti/ Tagliatelle

Spaghetti/ Tagliatelle

Penne

Sandwiches

Pizza

File Pule

Risotto

Tortelini

Lasagna

Sallatë

Supë

Ekstra

Pijet