Miqt Taverna

Sot 10:00-18:00

Ushqime tradicionale. Transporti brenda Prishtinës 2 €

Totali: 0.00

Shko te shporta

Mëngjesi (Shërbehet deri në ora 16:00)

Sallatat

Paragjella

Sandwich, Peta - Wraps & Burgers

Pjata kryesore

Pasta dhe Rizoto

Pjata ditore

Ekstra

Pijet