Kojshiu yt online!

Porosit ushqimin tënd të preferuar dhe ne ua sjellim tek dera!

Diçka shnet'shëm?

Porosit

Zgjedhe pjatën tënde të shijshme e të shëndetshme!

Porosit

Sandwichi më i përkryer për çdo kohë!

Porosit

Kategoritë e ushqimit

Supë
Risotto
Samun
Doner
Sallata
Grill
Sandwich
Gjellë
Extra
Mish Pule
Toast
Burger
Wraps
Pasta
Ëmbëlsirë
Pizza
Hot Dog
Peshk
Pjekurina

Restorantet

Shiko të gjitha

Ushqimet më të porositura

Hamburger me Pomfrit

Mili-m Fast Food

1.8

Pomfrit, ajvar, ve, domate, tranguj të freskët dhe turshi, sallatë jeshile, sos.

Chef Sandwich

Chop Sandwich Club

2.9

Pulë, përshutë viçi të tymosur, 4 sosa të shtëpisë, mozzarella, rukolë, tomatinë dhe djegës (optional)

Jemi në rritje, duke u regjistruar në platformën tonë ju mund t'u shërbeni të gjithë konsumatorëve të qytetit!

Na kontaktoni në [email protected] për regjistrimin e restorantit tuaj.

Na kontaktoni

A don me i pasë kojshi të gjitha restorantet e platformës tonë?